//script in header

Gıdalarda PAH Tayini


Gıdalarda bulunabilecek PAH (Polisiklik aromatik hidrokarbonlar) DNA'ya zarar verebilir. Bu nedenle gıdalar üzerinde gerçekleştirilen önemli test parametrelerindendir.

İnsan sağlığını olumsuz etkileyen 16 PAH çeşidi tespit edilmiştir. Kontaminasyon riski çok olan gıdalarda belirlenerek ilgili yönetmelik kapsamında sınırlar bildirilmiştir.

Deniz ürünleri, midye, istiridye, tütsülenmiş ürünler, ateşte pişirilen et ürünleri, çeşitli baharatlar, çeşitli kuru gıdalarda PAH Tayini gerçekleştirilmektedir. Laboratuvarlarımızda TÜRKAK akreditasyonu ile ilgili yasal düzenlemelere ve standartlara uygun bir şekilde "PAH Tayini" gerçekleştirilmektedir.

FİYAT TEKLİFİ ALIN

Test Talepleriniz İçin Bize Ulaşabilirsiniz.
Teklif Al